dinsdag 10 maart 2015

SallandGlas optimistisch over komst glasvezel - GlasVezel.nu

Ondanks een uitgebreide campagne, is het SallandGlas nog niet gelukt om 3.750 aanmeldingen voor glasvezel binnen te halen. Gisteren verstreek de zelfopgelegde cut-off date van de initiatiefgroep. Voor SallandGlas geen reden om de strijd te staken. "Dat we nu nog niet aan de zestig procent zitten, is allerminst reden te stoppen met glasvezel voor het buitengebied," zo laat de voorzitter van SallandGlas weten. 

Op dit moment staat de teller op 1.737 van de benodigde three.750 aanmeldingen. Op de laatste inschrijfdag hebben nog circa one hundred bewoners van het buitengebied van Deventer, Olst-Wijhe en Raalte, zich aangemeld. Dat stemt de initiatiefnemers positief. Hoewel de time limit van 1 maart niet is gehaald, blijft SallandGlas optimistisch. De campagne zal dan alrightvoortgezet worden om alsnog de 3.750 aanmeldingen die nodig zijn om glasvezel aan te leggen, te halen. Hoe die campagne er uit gaat zien, zal SallandGlas in de komende tijd bepalen.

Er zijn wel consequenties voor de doorlooptijd van het task. Wanneer de drempel van three.750 aanmeldingen op 1 maart behaald turned into, zou al in 2015 worden gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied. Deze tijdlijn kan nu niet meer gegarandeerd worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten