maandag 23 februari 2015

Actie tegen kabelmonopolist Caiway in Westland en Haagse wijk Wateringse Veld - Omroep West

WESTLAND - Wie in het Westland woont of in de Haagse wijk Wateringse Veld, moet meer keus krijgen tussen aanbieders van televisie, information superhighway en telefonie by the use of glasvezel. Nu is in dat gebied kabelaar Caiway monopolist, maar als het aan de initiatiefnemers van Nederland Kiest Zelf ligt, gaat dat snel veranderen.

via een petitie wil Nederland Kiest Zelf genoeg mensen bij elkaar brengen om het voor nieuwe glasvezelaanbieders interessant te maken om zich op het CIF-netwerk aan te sluiten. Wie in de toekomst van het CIF-glasvezelnetwerk gebruik gaat maken kan bijvoorbeeld beeldbellen of tijdens television-programma's doorgelinkt worden naar information superhighway om meer informatie te krijgen. 

De initiatiefnemers achter Nederland Kiest Zelf zijn ervan overtuigd dat door meer concurrentie huishoudens kunnen kiezen welke aanbieder ze willen, de prijzen omlaag gaan en er betere provider is. by the use of de website van nederlandkiestzelf.nl kunnen mensen een petitie tekenen.

Twente

Eind vorig jaar became er eenzelfde soort actie in Twente. Het gevolg became dat er een nieuwe aanbieder voor televisie, web en telefonie bij kwam by the use of glasvezel. De prijzen gingen omlaag.

Het laatste nieuws op je mobiel bekijken? Pushberichten ontvangen bij groot nieuws in jouw regio? download de free of charge apps van Omroep West voor je tablet of telefoon.

Foutje gezien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten