zaterdag 17 januari 2015

Telfort introduceert 200 Mb/s web en verbeterde television beleving by means of glasvezel - GlasVezel.nu

Deze week maakt moedermaatschappij KPN bekend dat Telfort een verbeterde television beleving introduceert in de glasvezelgebieden. very wellworden hogere internetsnelheden tot 200 Mb/s beschikbaar voor glasvezelabonnees. 

De verbeterde tv beleving houdt volgens KPN in dat nieuwe klanten met glasvezel niet alleen interactieve televisie kunnen kijken op tv, maar all rightthuis op de computing device, pill en smartphone. Het nieuwe glasvezelpakket biedt klanten meer gebruiksmogelijkheden zoals Interactieve television on-line. alrightkunnen zij standaard op twee television's gebruikmaken van Interactieve tv met features als Programma Gemist, begin Gemist en are living tv pauzeren. De prijs van het nieuwe glasvezelpakket ligt met forty six euro, 1 euro hoger dan het oude pakket.

Verder biedt Telfort haar klanten nu via glasvezel all rightinternetsnelheden van 200 Mb/s. De snelheid van het basispakket blijft 50/50 Mb/s. Klanten die een hogere snelheid willen kunnen kiezen uit een 100/100 Mb/s of een 200/200 Mb/s verbinding. Deze laatste optie heeft een meerprijs van 12,50 per maand en kan maandelijks aan- en uit worden gezet.

Tevens valt op het forum van Telfort te lezen dat het bedrijf voor nieuwe glasvezelklanten stopt met het doorgeven van een analoog television/DVB-C signaal. Voor bestaande klanten blijft de dienst gewoon bestaan. very wellvoor de klanten die zijn gemigreerd van XMS, Lijbrandt of concepts, verandert er niets. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten