donderdag 8 januari 2015

Bergen Breedband organiseert workshop thuiswerken - GlasVezel.nu

alrightin 2015 organiseert Bergen Breedband weer enkele informatie- en thema-avonden om aandacht te vragen voor de mogelijkheden van glasvezel. Op donderdag 15 januari 2015 wordt in samenwerking met Thuis in de Toekomst en de bibliotheek van Bergen een workshop 'Thuiswerken' gegeven. 

Initiatiefgroep Bergen Breedband voert al geruime tijd campagne om inwoners van de gemeente Bergen over te halen om een glasvezelabonnement af te sluiten. Wanneer forty five% van de huishoudens een abonnement afsluit, kan een coöperatief glasvezelnetwerk worden aangelegd dat de hele gemeente dekt. De coöperatie Bergen Breedband is naar eigen zeggen aardig op weg om deze doelstelling te gaan halen, maar heeft de benodigde 6.000 aansluitingen nog niet gehaald.

Om de glasvezelcampagne te ondersteunen, worden regelmatig informatieavonden en workshops georganiseerd. De eerstvolgende workshop staat in het teken van thuiswerken. Deelnemers krijgen tijdens deze interactieve avond adviezen en technologische oplossingen aangeboden om thuiswerken zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.  Daarbij komen okayde voordelen van een stabiele internetverbinding via het nieuwe glasvezelnet van Bergen Breedband aan bod. De workshop vindt plaats op donderdagavond 15 januari 2015 in de bibliotheek aan het Plein in Bergen en delivery om 19.30 uur.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten