woensdag 21 januari 2015

Lowlands uitgebreid op radio, televisie en information superhighway - MediaMagazine.nl

afstandsbedieningHet popfestival Lowlands is dit weekeinde uitgebreid te volgen bij de publieke omroep op radio, televisie en cyber web.

 Dit jaar zijn onder meer Stromae, think about Dragons, Portishead, Skrillex, London Grammar, Triggerfinger, Vance pleasure en Queens of the Stone Age van de partij op het pageant in Biddinghuizen. De publieke omroep is aanwezig om uitgebreid verslag te doen.

Op zaterdag- en zondagavond zijn vanaf 22.00 uur de hoogtepunten te zien op Nederland three. Op vrijdag en zaterdag zijn okayLowlands Flitsjournaals te zien op Nederland three, korte are living- impressies vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen. Presentatie: Eric Corton, Roosmarijn Reijmer en Willie Wartaal 


Daarnaast is Lowlands 24 uur per dag te volgen op de reside-stream van vpro.nl/3voor12 en one zero one.television. De uitzendingen beginnen vandaag om thirteen.30 uur en het programmaschema voor 101.television voor de komende dagen vind je hier. a hundred and one.tv is voor digitale televisiekijkers dit weekeinde o.k.te ontvangen in het digitale basispakket. Bij Ziggo kan dit via kanaal 999, UPC kanaal, KPN kanaal 314 en CaiWay kanaal 14. Bij distinct glasvezel-aanbieders is one hundred and one.television te volgen via kanaal 273. one hundred and one.television is okayte volgen by way of internet: http://www.a hundred and one.tv/live

Op de web site van VPRO's 3voor12 kan je terecht voor uitgebreide online verslaggeving, recensies en interviews. Lowlands is gedurende die drie dagen op radio te volgen by means of 3FM. Alle uitzendtijden van 3FM vanaf Lowlands vind je hier. 3FM is te ontvangen by the use of FM, DAB+, distinctive (digitale) televisieaanbieders en wereldwijd by the use of cyber web.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten