maandag 31 augustus 2015

television-kanaal Hattem-Heerde-Epe by the use of (glasvezel)kabel - Veluweland.nl

HATTEM/HEERDE/EPE Met ingang van 1 september zal het nieuwe tv-kanaal, een samenwerking van Radio 794 en RTV Hattem, all rightin de gemeenten Epe en Heerde by means of de kabel en glasvezel te ontvangen zijn. Tijdens de 1e television-uitzending vanuit mfa ,de Heerd' in Heerde op 5 september, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Radio 794, zal de naam van het nieuwe television-kanaal bekend worden gemaakt.

In eerste instantie zal nog onder de naam RTV Hattem worden uitgezonden. Dat kanaal zal zowel analoog als digitaal te ontvangen zijn door alle inwoners van de Noordoost Veluwe. De doorgifte is inmiddels bevestigd en de zender zal te ontvangen zijn :Analoge doorgifte, RTV Hattem zal in het analoge pakket in Epe en Heerde worden geplaatst op frequentie 256,00 MHz (S14+).Digitale doorgifte, RTV Hattem zal in het digitale pakket op kanaalnummer 36 te vinden zijn. Klanten met een Ci+ module dienen af te stemmen op kanaal 332.

In de jubileumweek kunnen geïnteresseerde lu isteraars de opname of uitzending van enkele programma's bijwonen. De studio van Radio 794 is gevestigd in de kelder van Villa Jacoba, Dorpsstraat fifty five in Heerde. (ingang naast de PLUS-supermarkt)

De programma's met publiek zijn:- dinsdag 1 september van 19.00 u tot 21.00 u. Infomix, vooral gasten van het eersteuur, waaronder Henk Mouwe, Barend de Ruiter, e.a.- donderdag three september van 18.00 u - 22.00 u. The Musicbox en Wittingen draaitterug.- vrijdag 4 september van 18.00 u tot 22.00 u. Popjablues en Wiekent Rorije.

De eerste are living-tv-uitzending is zaterdag 5 september om 14.30 u. Publiek wordt verzocht uiterlijk 14.15 u aanwezig te zijn. Tijdens deze uitzending zal worden gesproken over de afgelopen 25 jaar lokale omroep, maar all rightover de start van het bovenlokale nieuwe television-kanaal. De naam en het brand zullen worden bekendgemaakt en het barbershopkoor Swinging Woodnotes zal de uitzending muzikaal opluisteren.

Aansluitend aan de uitzen ding is de receptie, o.k.in de Heerd in Heerde, van 15.30 u tot 17.00 u. Alle (oud)bestuurders, (oud)medewerkers, donateurs, adverteerders, luisteraars en belangstellenden zijn welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten