zaterdag 15 augustus 2015

Open dag FC Twente reside te volgen via television Enschede FM - Tubantia

ENSCHEDE - television Enschede FM is all rightdit jaar aanwezig bij de open dag van FC Twente. Op zondag 26 juli staat de radiostudio van Enschede FM van 12.00 tot 18.00 uur vlakbij het hoofdpodium. television Enschede maakt een special die dezelfde dag nog online staat en donderdag wordt uitgezonden in het wekelijkse programma FC Twente tv.

Hoogtepunt van de open dag is zoals elk jaar de spelerspresentatie. Het eerste elftal en FC Twente Vrouwen worden gepresenteerd op het parkeerterrein bij het stadion. 

Sportclub Enschede tegen Enschedese BoysIn het stadion wordt een wedstrijd gespeeld tussen Sportclub Enschede en de Enschedese Boys, de twee clubs waaruit 50 jaar geleden FC Twente is ontstaan.

Activiteiten open dagTijdens de open dag komen Jaman en Frank van Etten optreden en is er een grote free of charge kermis. fanatics kunnen een stadiontour doen en krijgen de gelegenheid om met hun favoriete spelers op de foto te gaan. Een helikoptervlucht boven het stadion behoort alrighttot de mogelijkheden. 

television Enschede FM Enschede FM zit op 105.1FM in de ether en is o.k.by the use of de kabel en glasvezel te beluisteren. television Enschede is in Twente te ontvangen op het digitale kanaal 40 bij Ziggo en distinctive glasvezelaanbieders. De uitzendingen op radio en tv zijn all rightte volgen via livestreams op de website.

television Enschede en De Twentsche Courant Tubantia hebben een samenwerkingsverband. De Newsroom aan de Roomweg is de gezamenlijke redactievloer van de stadsredactie van de Twentsche Courant Tubantia en television Enschede FM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten