woensdag 27 mei 2015

Nieuwkomer Netrebel introduceert 1 gigabit internet by means of glasvezel - GlasVezel.nu

carrier company Netrebel gaat web over glasvezel aanbieden. De nieuwkomer gaat 1.000 Mb/s leveren voor een maandbedrag van € 37,50. 

De nieuwe internetprovider Netrebel kondigt op haar website een internetrevolutie aan. Het bedrijf biedt haar klanten slechts één category abonnement. Volgens Netrebel verandert de kostprijs niet of nauwelijks bij een hogere internetsnelheid – of er nu 10, 100 of 1.000 Mb/s geleverd wordt. De provider issuer differentieert dan okayniet in haar tarieven en levert slechts 1 snelheid voor 1 prijs; 1 gigabit per seconde voor € 37,50 per maand.

De scherpe prijs van € 37,50 per maand is volgens het bedrijf mogelijk doordat het klanten geen extra's als e-mailadressen en antivirussoftware aanbiedt. alrighteen wifirouter is niet opgenomen in de abonnementsprijs. Klanten sluiten bij Netrebel geen jaarcontract af. Het abonnement kan iedere maand opgezegd worden.

Netrebel beginning met de levering van haar diensten in Houten. Volgens het bedrijf zijn hier relatief veel huizen aangesloten op glasvezel. In de toekomst zal de dienstverlening uitgebreid worden naar andere plaatsen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten