woensdag 20 mei 2015

facebook-actie tegen storingen bij Ziggo gestopt - Totaal television

eleven april 2015

Max Verhoeven van Nederland Kiest Zelf heeft binnen 24 uur zelf de stekker uit de facebook-actie tegen storingen bij kabelbedrijf Ziggo getrokken. De actie had voornamelijk een commerciële inslag.

De facebook-actie werd vrijdag 10 april met een persbericht onder aandacht van landelijke media gebracht. Initiatiefnemer Max Verhoeven changed into hierdoor onder meer op de commerciële nieuwszender BNR Nieuwsradio te beluisteren. Wat hij in het persbericht, op de fb-actiepagina en in het radio-interview vergat te vermelden, is dat de actie tegen Ziggo vooral een commerciële achtergrond heeft. Aan Totaal tv bevestigde Verhoeven volmondig dat het hem bij deze en voorgaande acties vooral om de verdiensten aan verkoop van tv-abonnementen ging.

Vervolg van Twente Kiest Zelf

Nederland Kiest Zelf is een vervolg van de lokale actie in Overijssel in het Cogas-gebied. Na het aflopen van de overeenkomst tussen Cogas en Ziggo werden abonnees verplicht van Ziggo naar Caiway voor kabeldiensten over te stappen. Twente Kiest Zelf bood deelnemers een alternatief aanbod van DSL- en glasvezelaanbieders. o.k.aan deze overeenkomsten werd verdiend. Iets dat overigens in de deelnemersvoorwaarden become vermeld.

Stekker binnen 24 uur uit Ziggo storingsactie

Initiatiefnemer Max Verhoeven heeft naar nu blijkt zelf binnen 24 uur de fb-actie stopgezet die gericht changed into op storingen bij kabelbedrijf Ziggo. Rond middernacht stond de teller op slechts 42 likes. Zaterdagmorgen became de fb-actie niet meer bereikbaar. Eerder had Verhoeven wel een toevoeging bij de actie geplaatst dat deelnemers mogelijk aanbiedingen van alternatieve aanbieders zouden ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten