dinsdag 23 december 2014

Lowlands uitgebreid op radio, televisie en cyber web - MediaMagazine.nl

afstandsbedieningHet popfestival Lowlands is dit weekeinde uitgebreid te volgen bij de publieke omroep op radio, televisie en internet.

 Dit jaar zijn onder meer Stromae, imagine Dragons, Portishead, Skrillex, London Grammar, Triggerfinger, Vance joy en Queens of the Stone Age van de partij op het festival in Biddinghuizen. De publieke omroep is aanwezig om uitgebreid verslag te doen.

Op zaterdag- en zondagavond zijn vanaf 22.00 uur de hoogtepunten te zien op Nederland 3. Op vrijdag en zaterdag zijn very wellLowlands Flitsjournaals te zien op Nederland three, korte are living- impressies vanaf het festivalterrein in Biddinghuizen. Presentatie: Eric Corton, Roosmarijn Reijmer en Willie Wartaal 


Daarnaast is Lowlands 24 uur per dag te volgen op de live-movement van vpro.nl/3voor12 en 101.tv. De uitzendingen beginnen vandaag om 13.30 uur en het programmaschema voor one hundred and one.tv voor de komende dagen vind je hier. one zero one.television is voor digitale televisiekijkers dit weekeinde okayte ontvangen in het digitale basispakket. Bij Ziggo kan dit by way of kanaal 999, UPC kanaal, KPN kanaal 314 en CaiWay kanaal 14. Bij different glasvezel-aanbieders is a hundred and one.tv te volgen by way of kanaal 273. 101.tv is okayte volgen by means of web: http://www.101.tv/are living

Op de website van VPRO's 3voor12 kan je terecht voor uitgebreide on-line verslaggeving, recensies en interviews. Lowlands is gedurende die drie dagen op radio te volgen by the use of 3FM. Alle uitzendtijden van 3FM vanaf Lowlands vind je hier. 3FM is te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) televisieaanbieders en wereldwijd by the use of internet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten