woensdag 9 september 2015

Glasvezel buitenaf start verkoop abonnementen - GlasVezel.nu

Morgen, op zaterdag 5 september, birth Glasvezel buitenaf met de verkoop van glasvezelabonnementen in het buitengebied van Twente.

Cogas rondt in 2015 de aanleg van glasvezel in de dichter bewoonde kernen in Twente af. De volgende stap is het voorzien van het buitengebied van glasvezelaansluitingen. Voorwaarde hiervoor is dat minimaal 50% van de bewoners en bedrijven een contract met een company en met Cogas afsluit. Wordt dit percent niet behaald, dan gaat de aanleg niet door omdat dit dan te kostbaar is. Onder de naam Glasvezel buitenaf is Cogas een campagne gestart om bewoners van het buitengebied te interesseren voor een glasvezelabonnement.

Op zaterdag 5 september zijn de dienstaanbieders Caiway, Fiber, Solcon, CBizz en Weserve samen met Cogas aanwezig op een informatiemarkt in Tubbergen. De inwoners van het buitengebied van Tubbergen kunnen hier terecht met al hun vragen over glasvezel en de consumenten- en zakelijke abonnementen van de suppliers. Vandaag, vrijdag 4 september, doet het Glasvezel team van Cogas de weekmarkt in Albergen aan. Op donderdag 10 september is het team op de markt in Langeveen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten