dinsdag 1 september 2015

Aanleg glasvezel in Rosmalen birth in september - Brabants Dagblad

ROSMALEN - Drieduizend huishoudens in Rosmalen worden vanaf september aangesloten op glasvezel. Dat heeft Reggefiber, het bedrijf achter de aanleg, laten weten.

Doordat we de werkzaamheden straat voor straat doen, is de stoep vaak dezelfde dag alweer dicht

Het aansluiten begint op 28 september en gebeurt straat voor straat. "De stoep moet daarbij open", vertelt Sjoerd Majoor van Reggefiber. "Maar doordat we de werkzaamheden straat voor straat doen, is de stoep vaak dezelfde dag alweer dicht." 

Informatie

Voordat de daadwerkelijke aanleg begint, krijgen bewoners eerst nog mee​r informatie. Vanaf 7 september gaan medewerkers van Reggefiber langs de deuren. Verder kunnen inwoners voor vragen over de aanleg en de planning vanaf 5 september terecht bij een tentje op de parkeerplaats van het winkelcentrum in de Groote Wielen of bij de Aldi. alrightzijn er nog twee bijeenkomsten: op woensdag 9 september in Windkracht 5 in de Groote Wielen en donderdag 10 september in de Kentering in het centrum van Rosmalen.

Paleiskwartier

In de gemeente Den Bosch ligt verder alleen in het Paleiskwartier glasvezel. De komende jaren moet de rest van de gemeente o.k.aangesloten worden. Hoe lang dit gaat duren en welke wijken als eerste aan de beurt zijn, wil Majoor niet zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten