vrijdag 19 juni 2015

Stadshart Lelystad krijgt glasvezel - flevopost.nl

Lelystad - Reggefiber gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het Stadshart van Lelystad. Wethouder John van den Heuvel gaf maandag het officiële startsein door de eerste meters te graven.

'Goed om te zien dat de werkzaamheden in heet Stadshart gaan beginnen. De gemeente is al een lange tijd betrokken bij de aanleg van het glasvezelnetwerk. We zijn tevreden hoe het allemaal verloopt en dat heel Lelystad straks aangesloten is op glasvezel', aldus de wethouder.

Inwoners worden geïnformeerd

Het glasvezelnetwerk wordt straat voor straat aangelegd. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert Reggefiber de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen. Wanneer inwoners benieuwd zijn wanneer hun woning wordt aangesloten, kunnen ze by way of de postcodecheck op de web site van Reggefiber de planning van de aanleg van het glasvezelnetwerk inzien. 

Inloopavond in hotel

Op donderdag 25 juni houdt Reggefiber van 19.00 tot 21.30 uur een speciale inloopavond in het Apollohotel aan de Agoraweg eleven. De aannemer vertelt alles over de aanleg van glasvezel, misplaced eventuele klachten op en geeft inzicht in de planning van de glasvezelaansluiting.

Inwoners die verhinderd zijn kunnen alrightop andere dagen terecht bij het glasvezelinformatiepunt. Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op: www.eindelijkglasvezel.nl/lelystad.

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten